Puolisko pyhitti sunnuntaipäivän jalkapallolle ja sain viettää aikaa rauhassa vaatekauppoja kierrellen. Tulosta syntyi ja välillä piti poiketa asunnolla tyhjentämässä kantamuksia. Mennessä matkalaukku painoi 5,3 kiloa, palatessa 12,7 kg. Aika hyvin! ;)

liberty.jpg

Toisella kierroksella suunnistin Libertylle. Talo itsessään on jo nähtävyys ja henkii pitkää historiaa narisevine lattioineen ja puisine portaineen.

ompelukone.jpg

Kukkakuosit ovat taipuneet jopa ompelukoneeksi. Kone itsessään oli melko edullinen, 195 £. Valmistusmaa taisi olla Kiina. Söpö Hän kyllä oli.

Libertypaketti.jpg

Kankaitahan Libertylle menin tutkailemaan. Tarjolla oli omien kuosien lisäksi tilkkukankaita mm. Kaffe Fassettilta. Pitkän harkinnan jälkeen valitsin Tana Lawn cotton Lucy Daisy printin siniharmaana. Kangas pakattiin huolellisesti silkkipaperiin. Kassalla sain vielä kanta-asiakaskortin ja -10 % alennuksen.

Liberty_kangas.jpg

Raaskiiko tuota koskaan leikata palasiksi?

Tikki.jpg

Tilkkutyökauppa Tikki sijaitsee Kew Gardensin nurkilla ja nämä kaksi kohdetta onkin mukava yhdistää samalle retkelle. Tällä kertaa puutarha jäi väliin, koska kelit eivät olleet vielä parhaimillaan. Ja kyllä. Kaupan nimi tulee ihan suomalaisesta sanasta tikki. Omistaja Tiina ei valitettavasti ollut paikalla käydessäni, mutta sain ystävällistä palvelua saksalaiselta myyjältä.

kankaat.jpg

Valikoima on laaja ja alkuun pitikin vain vaeltaa paikasta toiseen mitään näkemättä. Varsinaisesti olin hakemassa reunuskankaita alla olevan kuvan peittoon. Lehtipuuaiheista löytyi juuri sopiva määrä. Sienikankaasta tulee väliin pieni kehys. Turkoosit puuttuvat varastoistani lähes kokonaan, tuuliviirikangas oli ihanan pirteä, mustavalkoisia keräilen edelleen suunnitteilla olevaan peittoon, ruskeita puolestaan oli niin kiva combo. Ainahan on hyvä syy ostaa lisää kangasta, vai mitä? Tikkausta odottaa puolestaan sini-valko-keltainen peitto, joten liukuvärjättyä tikkauslankaa siihen, tottakai.

Metsa.jpg

Ommellaan täällä siis edelleen, valmistuminen vaan on hidasta. Tälle peitolle deadline on kesäkuussa, joten katsotaan tuleeko taas viime hetken paniikki.