Vapaa-aika käy vähiin. Viikko sitten vielä kuvittelin tekeväni kaikenmoista ennen töiden alkua. Ja pah! Uimassa olen kyllä käynyt ja sarjalipun lunastanut mutta siinäpä ne sitten olikin. Tämä aamu meni papereita kaivellessa kun järjestin työ- ja koulutodistukset omaan kansioonsa. Uusi pomo haluaa nähdä papereitani. Myöskin sen psykologin kirjoittaman lausunnon, mistä löytyy ne mielenterveysmaininnat...


Nalle- ja Sydänpeitot ovat löytäneet koteihinsa viikonlopun tienoilla. Nallepeiton saajan totesin kovasti siskojensa näköiseksi, rauhalliseksi nuoreksi mieheksi. Sydänpeiton saaja oli puolestaan serkkunsa näköinen kultakutri (isoveljellä oli syntyessään tummat hiukset).

Kangaskasan  vinkin perusteella kävin hamstraamassa Prismassa lemmikinsinistä bambulankaa muovikassillisen. On hyvin pehmoista, melkein voisi mikrokuiduksi luulla. Nyt on taas edessä suuri ongelma ohjeen löytämisessä. Sen kun pitäisi olla sellainen että neuletta voisi käyttääkin. Silkkitweeditkin odottavat sitä oikeaa ohjetta. Olen minä onneksi jotain valmiiksikin saanut. Calorimetryn nimittäin. Valmistui hetkessä ja on käytössä. Lankana oli Juulin kanssa vaihdettu Langin angorasekoite. Nappi löytyi omista varastoista.

                419715.jpg

Edit P.S. Toinen kadonneista kaulahuiveista on löytänyt tiensä kotiin...