Kröhöm!


Hei! Minä täällä. Vaikka ei voisi uskoa viime aikojen päivitystiheydestä. Tuossa oli sellainen aikajakso välissä. Tiedätte tai arvaatte kai. Niin, syksy :( 

Osallistuin ensimmäistä kertaa Sukkasatoon ja tavoitteenani oli saada 1 (yksi) sukkapari valmiiksi. Onnistuin ja tuplasin odotukseni.

2121483.jpg 


Ne on Kertut ja ne aloitettiin Kertussa, vaikka joskus lupasinkin ettei niin tapahdu. Piti vaan kerran saada jotain nopea ja helppoa neuletapaamiseen mukaan. Lanka on 7-veljestä ja sitä kului 38 kokoisiin sukkiin 113 grammaa.

2121486.jpg

Nämä pienet sukat ovat Schachenmayr nomotta Extraa ja aikas pienet. Veikkaan jotain 24-26 väliltä. Lankavarasto hupeni näihin 35 gramman verran. Ja malli on sävelletty matkan varrella, eli joustinpalmikkoja eri suuntiin jalkaterän päällä.

Pääsin vauhtiin kun varsinainen sadonkorjuu oli jo lopussa.

2121480.jpg

Isot miehen sukat sienivärjätystä 7-veljeksestä. Oikea sävy on oliivinvihreä, mutta kiitos pimeyden keinovalojen ja kuvankorjauksen, näyttää lähinnä harmaalta. Nämä ovat omalle Isännälle liian isot, eli koko on kai 43-44. Lankaa kului 120 grammaa ja malli on se perusperusäidiltäopittuselkäytimestälöytyvä vahvistetulla kantapäällä.

2121489.jpg

Ja nämä näyttävät nyt ruskeilta, vaikka ovat samaa oliivinvihreää yllä olevien kanssa. Koko, hmm, 30 ja painoa 48g.

Ja kaikki sukat tulevat lämmittämään viluisia varpaita katastrofialueilla jossain päin maailmaa.