Kiitos kannustuksesta! Edellisessä postauksessa havaittujen ongelmien korjaustoimenpiteisiin on ryhdytty teoriatasolla. Omaa kokoa yritän pienentää ryhmäpainostuksella ja takin pituutta kasvattaa jos lankaa vain jostain löytyisi. Siispä:

Löytyykö nurkistasi projektien loppuina Katia Scotch Tweediä?
Väri on viinin/tiilenpunainen n:o 10 ja värjäyserä on 79486A, mutta muutkin erät tässä tapauksessa käy.
Yhteyttä saa ottaa rohkeasti kommenteissa tahi sähköpostilla. Kiitos!


Joulu meni yllättävän kivutomasti tällä erää. En ole itse jouluihminen ja tämä pimeä vuodenaika on perinteisesti imenyt kaiken energian ja innostuksen mukanaan. Liika vapaa-aika kääntää vuorokausirytmin sekaisin ja mökkihöperöidyn neljän seinän sisälle. Mutta nyt oli jotenkin helpompaa. Aatto kaksistaan, Joulupäivänä ystäviä ja seurapelejä, Tapanina 4 vee kummipojan kanssa elokuvissa katsomassa Rölliä. Oikeastaan ihan kiva joulu ja olin minä tainnut olla kilttikin lahjoista päätellen ;)

Torstaina ajelin pääkaupunkiseudulle ja kahlasin Espoon Ikean lävitse. Mukaan tarttui energiansäästölamppuja, kylpyhuoneenmatto, henkareita ja kummitytölle syntymäpäivälahjaksi Agam-tuoli.

Olin suunnittelut aamulla matkaa kokonaista 10 minuuttia ja ottanut mukaani vain Menita Outletin osoitteen. Soukkaan löydettyäni ja liikkeessä aikani haahuiltuani olin hieman pettynyt; en löytänyt mitään mieleistä lankaa. Ai minäkö vaikea asiakas??

Istuksin hetken autossa paikoillani ja mietin jo kotimatkaa kun keksin: Auto parkkiin Espoon keskustaan ja junalla Helsinkiin! (Autolla en sinne uskaltaudu.) Tavaratalokierrosten ja kahvilassa istuskelun jälkeen vilkaisu kartaan ja Korkeavuorenkadulle. Menitan osoite oli jäänyt mieleen vain kadun osalta, mutta löytyihän se sieltä mäen päältä.

1167388.jpg

Kerä Limonea lähti kesällä ostettujen kaveriksi.Melko tarkat suunnitelmatkin olen jo neuleesta tehnyt. Kukahan ne vielä toteuttaisi? Silke-Tweedit tulivat puolestaan edellisen projektin lohtulangoiksi. Malli on jo tulostettu. Pitäisiköhän ryhtyä toimeen?

Taustalla muuten häämöttää saamani joululahjat...