Vihreä mallitilkku meni ottamaan vähän aikalisää. Lanka on loppu Suomesta ja maahantuoja kerjää lisää tehtaalta. Taitaa olla vähän teemana minun neuleissani tuo langan vajavaisuus... Paitsi että Linnea-ongelma on ratkennut ja apua on matkalla. Siitä lisää ehkä huom... myöhemmin tänään!

Huonosti pitävä yhden neuleen periaatteeni antaa näissä pattitilanteissa sen verran periksi että saan aloittaa uuden työn jos vanhaa ei voi jatkaa. (Ufoja ei todellakaan lasketa tähän kuvioon mukaan!) Hiukan Ravelrya ja vähän varastojen pöyhimista ja niin on saatu Ophelia puikoille.

1617325.jpg

Kuvankin uskallan tähän laittaa kun tälle varmaankin tulee omistaja löytymään. Itselle tosin yritän, mutta kun se ei aina mene niin. On muuten tosi mukavaa neuloa vähän paksummilla puikoilla 2 1/2 ja 3 mm jälkeen. Valmista syntyy ihan silmien alla. Oliviassa on omat ongelmansa ja täysin solmuton kerä aiheuttaa suurta mielihyvää ja hihkumista. Tällä hetkellä näyttää vähän naftilta, mutta kokemuksesta tiedän että Olivia venyy ja paukkuu käytössä, niin paniikkia ei ole vielä syntynyt .

Mainitsinko viimeksi jotain Visasta ja Vuorelmasta? Parit Addit kotiutuivat pidemällä siimalla. Koot ovat alle Denisen vahvuuksia joten ihan tarpeellisia ovat.

1617328.jpg

Ehkä tänne on kotiutunut vielä jotain muutakin.

Tunnen itseni suorastaan hyväntekijäksi kun pelastin erään kanssaneulojan uhkaavalta tilanpuutteelta!

1617324.jpg

Punaista puuvillaa! Nam!