Viikonlopun jäljiltä on vadelmat ja herukat siisteissä riveissä. Palstalla olen siis möyrinyt kylmästä tuulesta huolimatta. Kotona aika kului neuleen parissa. 2o 2n neule alkoi jo jossain vaiheessa tympimään, mutta onneksi siinä vaiheessa huomasin yleensä pitsikuviossa virheen. Mikään ei piristä enempää kuin purkaminen ja korjaaminen ;)

Sain työmaalta pitkän vappuvapaan ja sen kunniaksi lähdin aamulla luovuttamaan verta. Todella fiksuna lähdin luovutuksen jälkeen raahaamaan itseäni pitkin poikin kaupunkia ja kirppareita. Välillä piti seisahtaa ja hengitellä hetki paikoillaan. Saaliskin jäi laihanlaiseksi. Hieman flannellia nuppupeittoihin ja jotain pientä. Torilta oli pakko ostaa uusia kotimaisia perunoita!

Kotona odotteli postilaatikossa tämä:

               554383.jpg

Lapsuuteni rakas idoli! Oman kirjani selasin alle kouluikäisenä puhki ja loppuun ja nyt löysin tämän Artkon kuvitetun klassikon nettihuutokaupasta. Ihana!

Vappu taitaa kulua kotona ja mökillä puuhastellessa. Pikamunkit leivoin jo sunnuntaina ja simaa meillä ei tarjoillakaan. Traumoja lapsuudesta nääs. (Luokkakaverin syntymäpäivät, simaa juomana ja hirvittävät poltteet vatsassa.)
 
Mutta Hauskaa Vappua Kaikille!


P.S. Morsinkoja on noussut jo pintaan...