Hetken kun malttaa olla pois netin äärestä, syntyy jotain valmistakin.

846528.jpg

Perusperus neuletakki on noin 90 cm pitkälle pojalle, ja se on neulottu Novitan Woolista. Osviittaa vilkuilin sivusilmällä SK 4/06 malleista. Lankaa kului nöttösen verran vajaa 4 kerää.

846523.jpg

Puiset napit löysin paikallisen vaatekaupan kätköistä. (Kissani on aivan hulluna noiden nappien perään. Se vainuaa ne muovipussin sisältäkin ja käy piehtaroimassa niiden päällä. Mikä lie tuoksu houkuttaa.)

Tekeillä on jotain valkoista ja höttöistä:

846550.jpg

Kulkee toistaiseksi työnimellä "alpakan utareet". Eilisessä neuletapaamisessa edistyi huimasti ja paikalla olleet tietävätkin jo mallin.

Hieman on haikeat tunnelmat olleet kun olen käynyt toivottamassa hyvää jatkoa tilkkukillassa ja neuletapaamisessa. Sniif! Ajelimme maanantaina Seinäjoella käymään ja Jalasjärven kohdilla aloin jostain syystä jännittämään ihan hirveästi (vanhat traumat). Ihan mukavaltahan paikka kuitenkin vaikutti ja paljon oli tuttua menneiltä vuosilta. Ex-appikokelaankin bongasin ilman paniikkikohtausta. Ajettiin kaikkiaan 720 km päivän aikana ilman että mulla oli lankaa mukana, tai että olisin sitä ostanut. Mitäs sanotte siihen?


P.S. Täällä on muuten hiippaillut keiju viime aikoina... Katsotaan kuinka nopeasti saadaan jotain näytille asti ;)