Susirajalle (naapuri oli bongannut alkuviikosta pihaltaan yhden ja parin kilometrin päässä tehdään joka aamu jälkihavaintoja) ajelin tänään katsomaan ystävättärien tuoreita kuopuksia ja samalla kutittelemaan tädin mussukoita. Muistui taas mieleen miltä tuntuu kun 2-vuotias tökkää sormensa sieraimeeni. Vesihän se silmistä alkaa valumaan ;)

Tässä poseeraa nenänkaivelija uudessa paidassaan. Neiti on vähän hassusti vinossa tuossa. Kuvio kulkee kyllä ihan keskellä edessä.

1332329.jpg

Malli on Novitan kesä 2006 n:o 72. Lanka on Tennessee ja puikot 3 ja 3 1/2. Koko 98 cm ja juuri passeli 2-vuotiaalle. Jäi sitten punnitsematta kun olin ajatellut antaa vasta myöhemmin, mutta menikin sitten suoraan pitovaatteeksi.

Oma Bubble-variaatio valmistui jo tammikuussa, mutta sain aikaiseksi kiinnittää napit vasta hiljattain. Mummi poseeraa mannekiinina.

1332332.jpg

Malli Norah Gaughanin kirjasta Nature Knitting. Lankana on Novitan kampanjalanka Nina (puolet merinoa ja toinen puolikas muovia) ja sitä kului n. 600 g. Kavennukset tein oman pään mukaan ylivetokavennuksina poiketen ohjeesta. Hihoihin ei jäänyt ylös yhtään allivaraa ja alaresorikin on suunniteltu ehkä kapealanteisemmalle naisvartalolle. Paitaa oli kiva neuloa ja se valmistui todella nopeasti.

Nyt mietin yhtä reissussa saamaani tilaustyötä...