Sininen Tennessee-neule on valmis neulomisen osalta. Viimeistely on vielä mietinnän alla ja se
keijukin edelleen kadoksissa. Kaula-aukkoa pienentämään virkkasin nirkkoreunan ja pohdin tuleeko helmaan samanlainen. Muutama kerros ainaoikeaa ei taida estää rullaantumista. Hiinä ja hiinä on tykkäänkö lopputuloksesta ja tuleeko paitaa sitten pidettyä. Ylösalaisinenulominen oli kyllä hauskaa ja paitaa pystyi sovittamaan ja muotoilemaan hienosti matkan varrella. Jatkoa seuraa varmasti joskus.

Haksahdin kerran Käsityö-Elisassa poiketessa Idénan Lingarn lankaan (60% puuvillaa 40& pellavaa). Jemmasin sitä 4 kerää kesäistä kassia varten. Ajatuksena oli tehdä palmikoita. Vaan mallitilkkua neuloessa tipahtivat palmikot pois. Lanka on niin jäykkää ja joustamatonta ettei niistä olisi tullut mitään. Nyt tulee pintaneuleena tilkkutöistä tuttua kuviota:

           721155.jpg

Pohjaa juuri päättelen ja kantohihna on vielä tulossa.

Voisikohan sitä seuraavaksi neuloa jo jollain vähän joustavammalla langalla?

Eilen oli muuten todella lämmin käsityötapaaminen. Parista sadekuurosta huolimatta! Vaakahuoneelle saapuessani huomasin myös ulkoministerimme hengailevan neulojien pöydän vieressä. Hänellä ei tainnut kuitenkaan vielä riittää uskallusta julkineulontaan kun ei seuraamme  kuitenkaan liittynyt. Sen sijaan saimme vieraan Keski-Suomesta. Sammakonreisisukat (ja lanka) saivat aiheellisesti aikaan huokauksia...