V-aukkoisten paitojen käyttäjänä kaipaan usein kaulalleni lämmikettä, mutta varastoistani puuttuu pienet huivit. Keväällä ihailin Käsityöaitta Fionan ikkunassa yhtä mallia (olisiko se sitten ollut Branching Out?), mutta päädyin kuitenkin Dayflower Lace Scarfiin sen Ravelryssä nähtyäni.

1830946.jpg

Malli on siis Toni M. Maddoxin alias Stitchin Girl Dayflower Lace Scarf (pdf-tiedosto) ja lankana Debbie Blissin Cathay, 50% puuvillaa, 35% viskoosia ja 15% silkkiä. Puikkoina oli tällä kertaa lentoystävälliset 5mm Deniset, joilla jälki jäi vähän harvaksi. Pituutta kahdesta kerästä kertyi noin 190 cm. Pingotuksesta huolimatta huivi vetää käytössä kovasti rullalle ja action-kuvat jäävät tällä erää väliin.

1830944.jpg

Tikuttelin huivia harvakseltaan koska kädet eivät ole olleet töistä johtuen neulontakunnossa. (Jos ei ole haissut silliltä, ovat olleet mustana ja karheana perunoiden jäljiltä.) Malli ei missään vaiheessa jäänyt mieleeni ja joka ikinen oikein neulottu kerros on katsottu mallista. Purettukin on useita mallikertoja! Huivissa on ainakin 2 virhettä kun alussa ei p2tog tbl ollut ihan vielä hallussa...