Vaaleanpunainen ja Hello Kitty. Hmmm...

Ei kyllä ihan ensimmäisenä tulisi mieleen ryhtyä oma-aloitteisesti ja pyytämättä tekemään noilla ehdoilla päiväpeittoa, mutta kun kerran pyydetään, niin sitten...

IMG_3856-normal.jpg

Kummitytsy on siis tullut sellaiseen ikään, että on jo oma huone ja iso sänky. (Iso tarkoittaa siis 90*210 cm kokoista laidatonta vuodetta.) Ja se iso juttu on tällä hetkellä sitten nuo Kittyt! No, näillä eväillä lähdin suunnittelemaan päiväpeittoa joululahjaksi. Kitty-kankaathan ovat kiven alla Suomessa ja Jyskistä ostin sitten 5 metrin pakan tätä pienikuvioista. Vaihtoehtona olisi tietysti ollut isokuvioinen pussilakana, mutta mielestäni sen kangas ei ollut mitenkään laadulla pilattu. Päivä siis paistoi turhan hyvin läpi valkoisista kohdista.

Alemmassa kuvassa olen yrittänyt mallata peittoa niinkuin se kuuluisi olla kapeassa sängyssä. Keskiosa on siis sängyn päällä ja vinoruudut jäävät roikkumaan reunoille.

IMG_3850-normal.jpg

Isoja palojahan nuo olivat, mutta aikataulu oli kaiken muun elämän ohessa sen verran tiukka, että kiireksi veti. Peitto on kooltaan 140*240 cm ja on tikattu koneella. Taustakangas on kokonaan Hello Kitty -kuvioista, joten peittoa voi pitää myös toisinpäin.