Kävin lauantaina Tampereen Kädentaidot-messuilla äidin seuralaisena. Herätys oli varhainen ja uni oli jäänyt vähiin edeltävänä yönä. Messuilla oli hauskaa ja väkirikasta ja omat ostokset olivat hyvin pienet. Hieman ompelulankaa, koneneuloja ja avaimenperä. Avaimenperästä lupaan joskus vielä kuvan tänne, kunhan  vähän opiskelen kuinka se tapahtuu.

                        294154.jpg

Kuva saapui näkyviin 10.12. Mittaa hänellä on n. 5 cm ja pirullinen ilme saa minut aina hyvälle tuulelle!

Messuilla näin blogimaailmasta tuttuja ihmisiä, vanhoja opettajia ja entisiä työnantajia, mutta oma ujous esti juttusille menon. Jaa mutta. Yhden opettajan kanssa puhelin kun äitinikin hänet tunsi.

Messujen jälkeen kuljin vielä kotipaikkakunnallani sukulaisissa paikasta toiseen. Pieni veljenpoikani oli oppinut kääntymään ja oli taas ylisöpö ja syötävän lutuinen. Isoäitini (98,5v) oli hyvissä voinneissa ja pohtii digiboksin/digitelevision hankintaa. Tätini sai valita värjäämistäni villalangoista itselleen mieluisat värit. Uuteen takkiin tarvitaan kuulemma uusi päähine. Kurjia ja tosikurjiakin juttuja kuulin mutta niistä en viitsi edes kirjoittaa.

Sunnuntaina oli sitten risteily kera anopin. Esiintymässä olikin Yölintu! Heillä näytti olevan oikeita tosifaneja paikalla. Oma musiikkimakuni on enemmän rock kuin iskelmä mutta taisi se oma jalkakin välillä tahtia naputtaa. Korttia pelattiin ja iloisenvärisiä juomia nautittiin. Täytyy myöntää että laivakiintiö tuli taas pariksi vuodeksi täyteen. Tai sitten tarvitaan vähän vauhdikkaampaa ja omanikäistä seuraa mukaan. Pieni väpättävä hymynkare suupielessä katselin nuorten ilonpitoa. Kyllä minäkin vielä kymmenen vuotta sitten...

Isännälle olin kätkenyt juhlapäivän kunniaksi postilaatikkoon paketin. Oli löytänyt sen aamulla sanomalehteä hakiessaan. Hiukan on mies onnellinen Superman T-paidastaan! Ja minä siitä että mies on onnellinen!

Uniongelmat vaivaavat näemmä taas ja silmätulehdus ei ota parantuakseen. Jospa sitä huomenna kätkisi vihdoinkin sipulikukat maan alle. Tulee niistä sitten jotain tai ei.