Huomaan itsessäni piilevän jonkun sortin tuuriompelijan. Saattaa mennä vuosi tai parikin ettei ompelukone juurikaan kiinnosta, mutta sitten sillä paahdetaankin yömyöhään asti. Tilkkuihin tai muihin ompeluksiin liittyvät tilaustyöt saattavat siis roikkua odottamassa vuoroaan ilman minkäänlaista omantunnon kolkutusta vuosiakin. Nyt niitä tuntuu vaan kerääntyneen jo sellainen jono, että oli vanhimmasta päästä pakko alkaa tekemään.

IMG_3825-normal.jpg

Juu-u! Pannulappuja vanhalla mallilla. Mutta kun kerran pyydettiin. 90 käännettävää kulmaa ja aika monta pääteltävää langanpäätä. :)

IMG_3826-normal.jpg

Taisin aloittaa joskus alkusyksystä, kun osassa väritys ja aiheet ovat kovin sadonkorjuuseen painottuvia. Värit eivät näytä olevan kyllä sinne päinkään kuin pitäisi, mutta se on se vuodenaika...

Langat, neuleet ja virkkaukset ovat täällä jääneet jo pölykerroksen alle. Opiskeluihin liittyvä työharjoittelu vie reilun 10 tuntia arkipäivistä ja blogikissa sairasti pari viikkoa aika perusteellisesti. Toipilaana vieläkin, mutta jaksaa sentään jo syödä jotain itse.

Luullakseni näette seuraavassakin blogauksessa jotain tilkkutöihin viittaavaa. Niitä deadlineja kun tuntuu tulevan vastaan useampiakin...