Täällä ollaan ja ihan yhtenä kappaleenakin. Koeruuhka on pitänyt kiireisenä ja syyllisyys on painanut heti kun jotain muuta on ajatellutkin tekevänsä. On ilmassa leijunut lievää angstia ja ahdistustakin. Syksy ei oikein sovi minulle.

Viimeksi esittelin kirjahankintoja ja lupailin vielä kahta lisää. No toisen esittelen nyt ja viimeisen sitten kun saan uuden kuljetuksessa kadonneen tilalle. (En tiedä onko syyllisenä Royal Mail/Airmail vai Itella, mutta jotenkin tekisi mieli jälkimmäistä osoittaa sormella.)

1023018.jpg

Tämän Jillian Morenon ja Amy R. Singerin Big Girls Knits -kirjan hankinnan syyt lienevät ilmeiset ;) Gröhöm. Ai miten niin olen tuskastunut etsimään ohjeita ja sitten kuitenkin joutunut soveltamaan omasta päästä? Kirjassa on seikkaperäisiä ohjeita pukeutumiseen, mallien valintaan, mittaukseen ja materiaalien valintaan. Neuleohjeissa on kivoja, ihmetystä aiheuttavia ja hmm, outoja.

Tumput olisivat muuten valmiit mutta kun se kaikista vaikein juttu on vielä tekemättä; lankojen päättely. Työn alle ja sormia punaisiksi värjäämään on taas löytänyt tiensä tweedneule.