Käsityörintamalla on ollut viime aikoina kovin hiljaista. Tweed-langasta olen neulonut hihat kertaalleen, ja nyt jo toisenkin. Vielä ei ole ihan tiedossa mikä niistä on tulossa. Jotain itselle kai.

Olen kolunnut tällä viikolla kahdet messut. Seinäjoen käsityömessut ja Turun kirja- ja ruokamessut. Saa kokeilla onko kuumetta, koska lähdin kummastakin ilman ostoksia. Seinäjoella kolusin lankakojuja kyllä tarkkaan ja pitelin silkkivilloja kädessä useampaakin otteeseen. Ja alpakoiden kanssa tietenkin seurustelin. Maitolankaa ehdin hetken aikaa jo harkita ennenkuin löysin hintalapun. Nielaisin kerran ja laitoin kerän takaisin. Mukaan tarttui kyllä kaivattua tietoa Seinäjoen käsityökeskuksesta.

Turussa pyöri luonnollisesti paljon kirjailijoita, runoilijoita ja poliitikkoja. Ruokamessujen jäätelö- ja suklaamaistiaiset toki hyödynsin. Mutta kun ei tullut mitään ylivoimaisen ihanaa vastaan, niin poistuin paikalta.

Tänään olenkin sitten höylännyt miehen Visa-korttia luvan kanssa Bookdepositoryssa. Tuloksia tulee näkyviin mahdollisesti viikon päästä. Oli vaikeuksia valita toimitusosoitetta kun syysloma on tulossa viikon päästä. Etteivät vaan jäisi viikoksi postiin odottelemaan! Hui kauhea ;)