Pannulapputehdasta käynnistelin taas eilen illalla vauhtiin. Yötöiksihän se meni.

             761103.jpg         

Kisulaput matkasivat tänään mukanani töihin ja ojennettiin ruokatunnilla päivänsankarille.

Ompelukset ovat jääneet viime aikoina kovin vähiin, ja sen kyllä huomasi noita aloittaessa. Työhuonetta pitäisi ehkä vähän uudelleenjärjestellä että hommasta saisi vähän sujuvampaa. Tai ehkä jaksan odottaa vielä hetken ja katsoa minne (paikkakunnalle) se työpöytä pitäisi järjestää.

Valmista neulettakin olisi jo esiteltävänä, mutta tarvitsen yhteistyökykyisen valokuvaajan kaveriksi. Toinen tässä taloudessa asuva henkilö on ollut viime aikoina kovasti äreänä. Selvästi loman tarpeessa. Tai ainakin 12 tuntisten yöunien... ;)

Edit. 29.7 Aunelle:

Selailin tuota aikaisemmassa postauksessa kuvassa ollutta Suuria ja pieniä tilkkutöitä kirjaa. Kuvat olivat ihan kivoja. Plussaa annan saman blokin käytöstä eri kokoisissa ja muotoisissa töissä. Lentävät hanhet -blokista löytyi havainnollinen pikaohje. Mutta osaa ohjeista en ymmärtänyt laisinkaan (, vika voi olla myös itsessäni,) ja jossain tikkausohjeessa viitattiin vain kirjan lopusta löytyvään yritykseen. Hieman ylimalkaista ja aikaisemmin tilkkutöitä harrastaneille suunnattua.