"On the road again -
Just can't wait to get on the road again.
The life I love is making quilts with my friends

And I can't wait to get on the road again.
On the road again

Goin' places that I've never been.
Seein' things that I may never see again...
"

Willie Nelson soi tänään päässä, kun kurvasin ruosteenruskean poloisen kiltakaverin ovelle ja lähdimme kangaskauppa -road tripille. Huh heijaa!

Puh.jpg

Kaikki alkoi siitä, kun uusimpaan peittoon ei löytynytkään riittävän isoa taustakangasta. Tällä kertaa taustan kokoaminen paloista ei ollut vaihtoehto. Uutta oli siis etsittävä. Tui oli aiemmin esitellyt blogissaan Tampereen käsityömessujen saalista, ja sieltä bongasin Farnian. Liikkeen kotisivuilta löytyi tieto, että outlet olisi auki 13.12. asti, eli pakkohan sitä nyt oli liikeelle lähteä. Matkan varrelle osuisi sopivasti toki  Kangas-Peikko, Tilkkutex eikä se Poppanavakkakaan enää niin kaukana olisi. Pitkällisen suostuttelun (-Haluatko lähteä kangaskaupoille? -Kyllä!) jälkeen sain myös kiltakaverini matkalle mukaan. Seura oli muuten loistavaa, eikä puheenaiheita tullut puutetta. Kiitos M.! :)

Pienellä poikkeamalla matkan varrelle osui myös kummilapsosen koti ja neiti sai toivomansa heppaverhot huoneeseensa. Prinsessat ja pinkki saa väistyä isojen tyttöjen teeman tieltä.

Heposet.jpg

Yläkappaverhoa valmistui eilen noin 7 metrin pätkä, eli riittää koko ikkunaseinälle. Kankaan raportti oli vähän matala tarpeeseen nähden, joten lisäsin korkeutta raitakankaalla. Toivottavasti kelpaa heppatytölle.

Loimaa-Lempäälä-Tampere-Humppila kiertomatka vedettiin melko tiiviiseen tahtiin ilman kartan vilkuilua, eikä kahvitauollekaan maltettu pysähtyä ennen kuin kotimatkalla. Saanko esitellä päivän saaliin?

Saalis.jpg

Leikkuri, hakaneulat ja kanakangas Tilkkutexistä (vauvanpeiton puuvillavanu pelastettiin kissojen kynsistä kaapin päälle), kettukangas ja luonnonvalkoinen pallokuosi Kangas-Peikosta, seuraava 7 kuosin nippu Poppanavakasta ja taka-alalla näkyvä pino Farniasta. Farnian kankaat maksavat muuten 9 €/metri, eli kannattaa poiketa. Yllättävän monelle kankaalle on muuten jo jonkinasteista suunnitelmaa. Vihreä oli se mitä lähdettiin hakemaan, mutta vaaleat ja värittömät ovat tarpeen killan seuraavaa ompeluhaastetta varten. Kanat ja munat hankin ensi kesän näyttelyä silmällä pitäen ja loput ovat ihan omaksi iloksi.