Täytyy katkaista pitkähköksi venynyt hiljaisuus. Aika on hurahtanut ommellessa, tenttiin lukiessa ja vieraita viihdyttäessä.

Ensimmäinen yritys punaisesta vauvanpeitosta meni kankkulan kaivoon (tai toivottavasti jalostuisi joskus tänne) kun ei vaan onnistunut. En saanut ahkerasta säätämisestä huolimatta saumoja osumaan kohdalleen. Perjantaina(ko?) aloitin sitten uuden ompelun samoista kankaista. Tällä hetkellä päällinen on kolmea saumaa vaille valmis. Ja oikeasti en ole siihen paljoa edes ehtinyt  keskittymään.

Viikonloppuna saimme molempina päivinä vieraita sieltä kotiseudulta päin kylään. Kun Muhammed ei mene vuoren luo tulee vuori Muhammedin luo, vai miten se menikään? Ohjelmassa on ollut siis siivousta, leivontaa ja ruoanlaittoa.

Tänään on atk-kurssin viimeinen koe. Teoria sellainen. Viime yön nukuin kirja ja muistiinpanot tyynyn vieressä ja päivällä olen kuljettanut niitä koko ajan mukanani. Jos vaikka ajatuksen voimalla siirtyisi jotain tietoa pään sisälle asti.  Huomenna  olen menossa  kuntoutusjärjestelijäni kanssa mahdolliseen työkokeilupaikkaani. Vähän sekin jänskättää ja mietin juuri pitäisikö käydä parturissa että näyttäisi vähän siivommalta. Ai miten niin olen alkanut erakoitumaan ja laiminlyömään ulkoista olemusta kotona ollessa ;)