tahtityyny2.jpg

Edellisen postauksen tähtityyny kaipasi itselleen kaveria. Tähtiblokki on hieman erilainen, mutta kankaat, vanut ja tikkaukset tein samaan tapaan. Maaliskuun auringossa tummansininen kangas näyttää melko lailla sähäkämmältä kuin tammikuisena yönä kuvattu tyyny, eli totuus on siellä jossain puolessavälissä.

Ensimmäinen peittokin on tikattu! Siihen se riemu sitten loppuikin. Reunakantiksi valitsemani kangas oli käynyt niin vähiin, että tilasin Rauman tilkkupäiville loppupakan. No, kaupassa oli jäljellä enää 1,3 metriä hyvää keskiharmaata kangasta, joten piti varata se kokonaan omaan käyttöön. Pieni kurkistus tikkauksista:

tahtipeitto_tikkayus.jpg

Puhelimen muistista kaivoin seuraavan kuvan.

pikatahdet.jpg

Dissapearing hourglass -kuumetta on siis podettu täälläkin suunnalla. Tästä puuttuu edelleen tausta, vanu ja idea tikkauksesta.

Sinisien ja vaaleiden kankaiden laatikot ovat kaivanneet kipeästi suursiivousta. Laatikot pursuilivat harmittavan kokoisia leikeltyjä palasia ja ryhdyin tuumasta toimeen.

Jamestown_palat.jpg

Pikakolmioita ja vaaleista kankaista suikaleneliöitä. Jossain vaiheessa olisi ehkä kannattanut painaa vähän jarrua kaasun sijaan ja laskea todellista neliöiden tarvetta. Taitaa olla jo tarpeet kahteen torkkupeittoon. Malli on Bonnie K. Hunterin Jamestown Landing, mutta kun String Fling kirjaa en saanut käsiini, piirtelin mallin ruutupaperille.