Käsityöporukan kanssa kokoonnuttiin aamukymmeneltä täpötäyteen messukeskuksen aulaan. Opittiin ainakin se, että tulevaisuudessa kannattaa kokoontua vasta  puoli yhdeltätoista :) Tungoksessa ehdin kuitenkin bongata vanhoja ja nykyisiä luokkakavereita, työkavereita, kylänmiehiä(naisia) ja tuttuja.

Kiersin ensin taide- ja antiikkipuolen siinä toivossa että käsityöpuolella ehtisi suurin tungos mennä ohitse. Paljon olisi ollut mieluisia grafiikka- ja akvarellitauluja. Kotona on vaan aikaisemmatkin vielä ripustamatta. Vanhoja rintakoruja katselin neuletakkien kinnittämismielessä.

Käsityöpuolen kiersin kertaalleen ja sain saaliikseni vain Tuija Vihermaan käyntikortin. Käyn myöhemmin tilaamassa häneltä olkalaukun. Nyt oli vain pieniä laukkuja tarjolla ja sellainen minulla jo onkin.

Astelin jo kohti ulko-ovea miettien että tulipa edullinen messukierros. Antiikkipuolen korupöydät kuitenkin huutelivat puoleensa ja lähdin niitä vielä kurkistamaan. Timanttisormuksia katselin pitkään ja hartaasti ja päästin naisellisen turhamaisuuden itsessäni valloilleen. Riittävän suuria ei onneksi ollut kovinkaan montaa tarjolla. Mutta sitten kun se sopivan kokoinen löytyi en siitä enää raskinnut luopua. Nyt on sitten kultaa ja välkettä oikeassa nimettömässä!

Ja kun siinä tuhlailussa alkuun päästiin kävin hakemassa vielä kaksi Elsedesign-amppeliruukkua ja Lahjatavarapaja Heinäkuun majakkataulun ja tulitikkuja. Kun kerran tuhlataan, tuhlataan kunnolla!!

Vaan lankaa taikka käsityötarvikkeita ei mukaan lähtenyt!