Eilen illalla surffailin
PiikkoPirran sivuilla katsomassa alennuslankoja ja päätin käydä siellä tänään ihan paikan päällä. Mukaan tarttui Katian Scotch Tweed -keriä reilun puolen kilon verran. Ja kun kerran liikkellä oltiin poikkesin sitten yhteen jos toiseenkin kauppaan. Tässä tulos:

        376433.jpg
                  
Mederiltä jäi käteen 3-D arkkeja, lautasliinoja ja decoupelakkoja. Jättirättiin menin tutkimaan Coatsin Gedifra cotton socks lankoja, mutta mukaan tarttui vain metri kukkakangasta. Vaatekauppa-markettikierroksen lopputuloksena oli 4 miesten kauluspaitaa ja 3 paria sukkia itselle. Kodin Ykkönen antoi tulokseksi yhden servettipaketin ja lakritsipussin. Sinooperissa sorruin vielä kieloserveteihin, sydänleimasimiin, punaiseen leimasinmusteeseen ja kartonkiin. Pikkuisenko olen tällä hetkellä endorfiinihumalassa? Aikaa kului hippusen verran yli 2 tuntia.

Servettijuttuja en ole koskaan kokeillut mutta nyt on materiaalia mitä liimata. Lakkoja ostin sekä koville pinnoille että kankaalle sopivat. Mederillä hinnat olivat muuten noissa n. 2 € halvemmat kuin Sinooperissa.

Edit. Korjailin kuvaa ja lankaahan ostin siis 550 g enkä reilua kiloa . Ne on tosiaan 50 g nöttösiä...