376475.jpg
                   

Näissä merkeissä kuluu yöt nykyään. Neulon ja surffailen aamu neljään-viiteen. Viime yö oli kyllä huippu. Mies oli työmatkalla eli ei tarvinnut edes yrittää väkisinnukuntaa. Viideltä kävin hakemassa sanomalehden ja luin sen samalla kun söin muroja. Televisiosta alkoi aamu tv:t ja ihmettelin kun ei väsytä. Vetäisin sitten ulkoiluhousut kerä välivillahousujen jalkaan ja lähdin aamulenkille.

Kiersin merenrannassa katsomassa myrskyn jälkiä. Ihmiset kiirehtivät töihinsä. Tunnin kävelylenkin jälkeen kävin suihkussa ja vetäisin yöpaidan päälle. Kissa katsoi pää kallellaan touhujani ja oli selvästi sitä mieltä että nukkumaan täytyisi mennä. No sinne mentiin kylki kyljessä ja tulihan se unikin. Laitoin herätyskellon soittamaan puoliltapäivin etten nukkuisi ihan koko päivää. Aamupäivän aikana puhelin herätti pariin otteeseen soinnillaan ja ilmeisesti kohtuullisen järkeviä olen ihmisille vastaillut.


Ilalla atk-kurssilla haukotutti välillä ja elättelin jo toivetta normaaleista yöunista. Mies kotiutui matkaltaan rättipoikkiväsyneenä ja nukahti hyvinkin helposti. Kampesin itseni myöskin kokeilemaan nukkumista mutta ei tullut mitään. Puoli tuntia kuuntelin kuorsausta ja sitten luovutin. Kaikki ajatukset on kirkkaina ja unesta ei tietoakaan.

Täällä siis neulotaan taas sukanvartta ja luetaan blogeja...