Tartuin tähän malliin innoissani nähtyäni toteutuksia useissa blogeissa. Lanka oli alunperin toiseen neuleeseen ja tilattu puolisokkona kuvaruudun värikartan perusteella. Olin hiplannut kirjavan väristä kerää ja todennut langan pehmoiseksi. Tajusin oikeasti vasta jälkikäteen että mukana oli puolet akryyliä.

Lanka osoitti jo neulontavaiheessa nyppyyntymiskykynsä ja tämänpäiväinen käyttö oireili samaa. Lisäksi langan säikeet tarttuvat inhottavasti kaikkeen terävään ja kuroutuvat. Neule on kyllä ihanan pehmoinen ja lämmin. Ja ISO! Mietin pitkään voiko neuletta edes esitellä kokonaisena vai olisiko parasta näyttää vain valikoituja yksityiskohtia.

(Pyydän anteeksi luokattoman huonoja kuvia. Kamera kävi kuumana kohtuullisen pitkän itselaukaisusession aikana, mutta hyvää ja terävää kuvaa en onnistunut taltioimaan! Huomatkaa pikkusormen viehkeä asento.)

1382929.jpg

Buttony-wannabee Schoeller & Stahlin Merino Mixistä. Lankaa kului n.700 grammaa ja puikkoina Deniset n:o 4,5. Tiheyttä noin puolet enemmän kuin alkuperäisessä.

1382931.jpg

Paras kuvakulma.

1382928.jpg

Kainalon alle tein pienen resori palmikolla parantamaan istuvuutta.