Kielopihalla eletään vuoden suloisinta aikaa. Ainakin mitä tulee takapihalla leijailevaan huumaavaan tuoksuun...

1596426.jpg

Sisätiloissa kuuluukiin sitten vaan niiskutusta ja voivottelua. Isäntä on jo selviytymässä kuumeflunssasta ja itsellä on tauti juuri kehkeytymässä.

Käsityöt (ai mitkä?) ovat olleet vähemmällä huomiolla viime aikoina. Vihreä mallitilkku on tosin kasvattanut hieman silmukkamääräänsä. 80 cm pyöröllä on parhaillaan noin 670 silmukkaa ja ahdasta on. Saattaa olla että vähän klikkailin ja lainasin Isännän Visaa aamupäivällä Vuorelman sivuilla vieraillessani. Valkoinen mallitilkku koki takaiskun kun ostin vain sen yhden kerän kokeeksi. Lanka olisi juuri sopivaa ja mainiota suunnitelmaan, mutta Novitan valkoinen Linnea oli kävellyt ulos kaupasta sillä välin. Siispä:

Ostetaan 1 1/2 - 2 kerää Novitan kampanja Linneaa valkoisena ;)

Koulu on tältä keväältä ohitse ja opiskelijakämppä luovutettu pois. Kotona on kohtuullisen kaoottista ylimääräisten kodinkoneiden ja huonekalujen keskellä. Mistään ei voi kuitenkaan oikein luopuakaan ennen syksyn suunnitelmien kirkastumista. Yhdessä sun toisessa kaapissa olen yrittänyt tehdä inventaariota ja roudata ylimääräistä kirpputorille. Muuten aika kuluu yhteen kotiin sopeutuessa ja puutarhaa + kasvimaata kuopiessa. Maisseja ja kurkuntaimia kuskailen aina aamuisin ulos ja iltaisin sisälle. Viikonloppuna ehkä uskaltaisi istuttaa ulos harson alle jos tuleva flunssa vaan antaa periksi.