Oikeasti minun pitäisi olla tällä hetkellä vakuutuyhtiön maksamalla atk-kurssilla, mutta totesin päivällä kauppareissulla ettei tule mitään. Jos pikainen visiitti
lankakauppaan ja ruokaostokset vievät voimat ei 3 tuntia taulukkolaskentaakaan suju. Olenkin oleillut siis kotona ja leiponut blogien kätköistä löytynyttä Toffee-omenapiirasta. Nam!

Lankakaupasta rohmusin DMC:n muliinilankoja ja luonnonvalkoista ristipistoaidaa. Kaivoin kaapista esille jo kerran pistellyt mallit ja lämpesin yhteen unikkoaiheeseen. Alkuperäinen lähti aikoinaan ystävättäreni kihlalahjaksi Ruotsiin, mutta palautui onneksi frendini kera kotimaahan. Suurimman osan lankasävyistä löysin varastoistani mutta muutaman uuden jouduin hankkimaan.
                                                        
                 376463.jpg

Aamulla heräsin tekstiviestiin jossa yksi likkakavereistani kertoi kolmannen lapsen syntymästä. Poika oli tullut! Vauvanpeittoa pitäisi siis aloittaa ompelemaan tilkuista. Tytölle olisikin ollut jotain valmiina. Siniset kankaat on siis käyty lävitse ja nyt haudutellaan mielessä mallia. Ehkä vähän surffailuakin tiedossa. Taitaa kuitenkin käydä niin että päädyn hirsimökkikuvioon. Tylsä minä.