Täällä on kommentointilaatikot pursuilleet ihania viestejä. Kauniit kiitokset kaikista! Oman kommentoinnin kanssa on aina vähän niin ja näin, ja täälläkin käyn kurkkimassa melko harvoin. Kaikki kommentit kuitenkin lämmittävät mieltä ja saavat hymyn aikaiseksi. Kiitos!

Toukokuussa tein isännän työmatkan siivellä pyrähdyksen pääkaupunkiseudun lankakauppoihin. Löysin Vihreästä Vyyhdistä kivan tuntuista bambu-puuvillalankaa joka sattui olemaan vielä tarjouksessakin. Ravelysta tein myöhemmin vielä havainnon, että lanka on luomua. Aina vaan parempi!

1247342319_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Malli on Knittyn Radiate ja lanka OnLinen Linie 39 Summer (70% bambua, 30% puuvillaa, 50 g = 100 m). 4 puikoilla tikuttelin suurimman koon. Langankulutus 660 g. Kaarrokketta jouduin tekemään muutaman sentin pidemmäksi ja hihat tein suosiolla pitkiksi. Neuloin ne ohjeesta poiketen suljettuna neuleena nurjalta puolelta. Neuloessa hihat tuntuivat ylhäältä melko ahtailta, mutta kun tiesin bambun venyvän käytössä, ei paniikkia syntynyt.

Neuletakin nimesin Gerberaksi kun gerbera on joskus suomennettu sädelatvaksi. Värikin oli aika osuva. Ja kyllä. Se on tällä hetkellä lempparineuleeni ja kovassa käytössä. Kaula-aukkoon jouduin tänään virkkaamaan silmukkarivin kun alkoi olla jo vaara olkapäiltä alas valahtamisesta. Lanka on melko lohkeilevaa ja nostetut oikeat silmukat saattavat tarttua kiinni ylimääräisiin kohteisiin. Eilen olin muistaakseni jumissa käsilaukkuni vetoketjun kelkan kanssa...