Voisin vaikka vannoa että kun viimeksi olen tänne kirjoitellut oli vielä talvi ja lunta maassa ja nyt ollaan jo ihan virallisestikin kesässä. Tänään on tuoksunut leikattu nurmikko ja pääskyset ottaneet pyrähdyksiään liverryksiensä lomassa. Perunat, sipulit, sokeriherneet ja härkäpavut on kuopattu maahan ja puutarha kuopsuteltu talven jäljiltä.

Solveigin viime postaukseen kirjoittamaa toivetta on opettajien suunnalta kuultu ja blogaustauolla puursin tehtäviä välillä tuskaisestikin eteenpäin. Kurssit ovat suurimmalta osalta tältä keväältä pulkassa ja asunto sanottu irti! Hiukan jännittää mistä itseni löydän syksyllä...

Suuret kiitokset kaikille huivia kommentoineille! Käyttöön asti huivi ei ole vielä sattuneista syistä ehtinyt :) Vaalea vauvanmekko löytyy muuten Suuresta Käsityölehdestä 5/05, jos vielä Jaanaa kiinnostaa. Valokopiossani ei ollut lehden numeroa ja otti oman aikansa että sen muistin käydä kirjastossa tarkastamassa.

Neulomuksissa olen taas vaihteeksi kokenut niin karvaita epäonnistumisia ettei niistä kannata täällä hehkuttaa. Tapaamisissakin olen kertonut neulovani vain mörvelöitä tai mallitilkkua vaikka ihan selvästi olisi raglanlisäykset menossa. Haaveissa oleviin projekteihin olenkin sitten yrittänyt varautua paremmin ja ostaa ensin yhden kerän lankaa mallitilkkua varten ja vasta jos tiheydet täsmää niin sen koko projektin verran lisää.

1524802.jpg

Mallitilkuissa näkyvästä vihreästä/kirjavasta on työn alla tuleva mörvelö ja valkoinen päässee värikylpyyn valmistuttuaan. Ehkä vuonna 2011?