Onpas ollut pitkä viikko. Puhti on poissa ja jatkuva väsymys vaivaa. Aamuisin on ollut pientä kröhää ja tukkoisuuttakin havaittavissa. No huomenna sentään saan nukkua pitkään.

       662682.jpg

KIPpi meni ja sen jälkeen on ollut jo yksi käsityötapaaminenkin. (Sieltä tosin livistin etuajassa kun väsytti ja vilutti.) Turussa kun keräännytään tätänykyä kerran viikossa. Vähänkös ollaan innokkaita!

                   662684.jpg

Sinistä raglaneuletta neuloin lauantaina julkineulonnassa ja purin alkuviikosta taas uudestaan kainaloihin ehdittyäni. Suurpiirteiset ohjeet eivät taida olla mua varten. Kolmannen kerran vielä yritän ja jos ei nyt onnistu, saa luvan jäädä tekemättä! Ongelmana on olleet nuo lisäykset. En millään ymmärtänyt tehdä niitä riittävän tiheään. Ohjeentapaisessa kun puhuttiin joka neljännellä kerroksella lisäämisestä. Nyt lisään etu- ja takakappaleisiin joka toinen kerros ja hihoissa jätän lisäämättä joka kolmannella kerroksella. Pitsikuviot tulevat olkapäille ja mahdollisesti kainaloiden alle. Jos tästä ei jatkossa kuulu mitää, se on purettu sitten kolmannen kerran.

                    662683.jpg

Kasvimaa on siinä kunnossa että kaikki on istutettu, kylvetty ja siirretty. Reunoilla rehottavat juolavehnät  ja nokkosetkin ovat saaneet glyfosaatit niskaansa. Nyt vaan kastellaan ja kitketään rikkaruohoja. Ja häädetään lintuja mansikkamaasta. Satoakin olisi jo tullut, mutta harakat ja räkätit ehtivät ensin.

Tänään tuli sitten toisen asteen opiskelupaikan vahvistus. Huokaus. Seinäjoki kutsuu jos amk ei osu kohdalle.