Tapetit viihtyvät edelleen pahvilaatikossa vaatekaapin päällä, koska kaikki liikenevä vapaa-aika kuluu pakkotyöleiril... mökillä maita mantuja ja nurkkia kohentaessa. Ulkoisesti ei ole paljoakaan näkyvää saatu aikaiseksi puolessa vuodessa, mutta jestas että on työtunteja kulunut! Selasin äsken kameran muistia, eikä kesän aikana ole ehditty edes valokuvia paikasta räpsimään. Mutta on kuulkaa ollut ihan huippukiva kesä! Paljon on käynyt ystäviä kylässä ja saunottu on päivittäin.

Vanha parisängyn päiväpeitto muutti sitten mökille ja se maaliskuun alussa iskenyt akuutti tarve uudesta peitosta täytyi  toteuttaa. Syntyi tällainen ruutupeitto.

parisangynpeittovalmis-normal.jpg

Aamuisin täytyy kellahtaa vielä kerran sängylle peiton levityksen jälkeen. On se niin ihana! :) (Ja Pulla-kissa odottaa malttamattomana levityksen ajan vieressä, että joko, joko, joko saa hypätä _minun_ peitolle.) Peitto on hyvin rauhallinen ja harmoninen kaikista jämätilkuista huolimatta. Erityisesti tummat ruskeat kankaat olivat loppua täysin vaikka työhuoneessani sijaitseekin varsin -kröhöm- muhkea varasto tilkkukankaita. Tilasin kesken ompelu-urakkaa lisää tummia tilkkukankaita Poppanavakasta, mutta toimitus tuntui keestävän ja keeeestävä siihen ompeluintoon nähden. Päällinen valmistui siis ennen kankaiden saapumista. Tilasin uudemman kerran puuvillasekoitevanuakin ihan vaan havaitakseni sen saapumisen jälkeen, että siellä työhuoneen uumenissa olisi ollut täsmälleen samanlainen vanupakkaus jemmassa. Kokoa peitolla on suunnilleen 230 x 230 cm.