Tänään on ollut harvinaisen mukava päivä. Kaikesta kylmyydestä huolimatta. Ystäväni soitteli synnytyslaitokselta kuulumisiaan. Parin päivän ikäinen tytär antoi myöskin ääninäytteet puhelun lopussa. Pyyhittiin äidin kanssa kumpikin vuorollaan liikutuksen kyyneleitä. Ihanaa, ihanaa, ihanaa.


Punaista tilkkupeittoa olen aloitellut eilen ja jatkanut tänään. Piti muka olla helppoa mutta niin vaan on mennyt säätämiseksi koko homma. Ei sovi luonnolle se, että jokaisen ompelun jälkeen pitää palaset trimmata oikeaan kokoon. Voi olla että en ole huomannut taaskaan jotain fiksua oikopolkua...

Tänään tuli postissa elämäni ensimmäinen blogiarvonta-voitto. Vähänkö olen polleana täällä :) Marlin blogissa onnisti ja paketti sisälsi huiman määrän askartelutavaraa + tietysti kankaita! Kivaa, kivaa, kivaa. Voitto on tällä hetkellä hyvin maastoutuneena tilkkutyömaallani ja odottelee rauhallisempaa hetkeä lähemmälle tarkastelulle.

Auton olen laittanut lämpiämään aamulla ja vakaa aikomus on myöskin herätä  puhelimen hälytykseen sen vaientamisen sijaan.  Huomanna on siis luvassa maakuntamatkailua kotiseudulle. Tädin muruset ovat oppineet kävelemään ja ryömimään sitten viime näkemän ja taitaa siellä vielä joululahjojakin olla odottamassa.