Leijonat, virtahevot, hylkeet ja kirahvit vilahtelevat näiden peittojen kankaassa. Eläinkuosin hankin aikoinaan ystäväni odottaessa esikoistaan. Nyt tuo viehattävä nuori neito ajelee jo mopolla. Oli siis korkea aika käyttää tämäkin kangas loppuun.

sirkus.jpg

Toisen peiton kehykseen ei kangasta riittänyt enää yksinään, joten ompelin tuollaisen kaitalereunan. Peitot ovat kooltaan n. 65x85 cm, välissä palasista koottua polyestervanua ja tikkaukset tuttuun tapaan koneella.

Alla olevaan peittoon idea lähti taas Pinterestistä. Nämä ompelin syysruskan aikoihin, kuten ehkä voi värivalinnoista huomata.

v%C3%A4riliuku.jpg

Jälkeenpäin voin todeta, että valkoinen pystypalkkikangas ei ehkä ollut värikkäässä peitossa paras mahdollinen valinta, mutta eihän sitä siinä ompelun huumassa tullut ajatelleeksi. Peitot ovat kooltaan n. 60x75 cm, koneella tikattuja ja välissä jämäpolyestervanua.

ketuttaa.jpg

Tämä peitto syntyi taas, kun vihreää kaitaletta oli jäänyt edellisestä peitosta pieni pätkä. Tiedot ja koko on samaa luokkaa edellisten kanssa. Huomaatteko tässä virheen? Itse huomasin vasta peiton tikattuani. Olin asetellut kettukankaat tarkkaan katselemaan alaspäin, mutta jostain syystä kaksi alinta riviä tuli ommeltua väärin päin. Nyt jo naurattaa, mutta kantatessa kyllä ketutti.