Törmäsin hiljattain puolivahingossa ruotsalaisen tapettivalmistaja Sandbergin Liljekonvalj-tapettiin ja olin myyty. Tuli akuutti tarve makuuhuoneen pintaremontille! ;)

tapetti-normal.jpg

Ihan vielä ei ole päästy remonttihommiin, mutta isäntä on pehmitetty ja kaupasta haettu tapetinpala koristaa makuuhuoneessa vaatekaapin ovea. On se ihana!

Tänään illalla askartelin puolestaan työhuoneeni kaapinovien kimpussa.

IMG_0543-normal.jpg

Tähän sisustustarraan törmäsin kyllä jo viime kesänä, mutta se tuli hyvin ajankohtaiseksi taloyhtiössä suoritetun ikkunaremontin aikoihin. Jouduin raivaamaan työhuonettani urakalla ja löysin ompelupöydän kaiken rojun ja ryönän tarpeellisen tavaran alta. Pöydän pinta näytti paljaana hyvin epäilyttävältä ja hermostuttavalta. Tilanne on jo onneksi ehtinyt korjaantua. ;D

Pulla_ompelee-normal.jpg

Tilanne on itse asiassa korjaantunut niin hyvin, että joudun tikkamaan työn alla olevaa parisängynpeittoa keittiön ruokapöydän ääressä. Tulossa on jotain vaaleaa, vihertävää ja ruskeaa sinne tapetoitavaan kammariin. Tosin tämä peitto oli jo tekeillä ennen tapetin bongausta. Pulla kissa tekee parhaansa lisätäkseen peiton kissankarvapitoisuutta ja estääkseen henkilökuntaa ompelemasta.