Lienee korkea aika neuleistakin blogata kun on jo neuletapaamisessakin esitelty. Voipi muuten jäädä kohta vallan kirjoittamatta.

1784930.jpg

Ilulla on tunnetusti aikas syötävän herkullisia värjättyjä lankoja. Bombay Rockers iski värihermooni välittömästi ja kerrankin ehdin sitä tilaamaan! Merinoa 100 g n. 310 m. (Mun on se pinon päällimmäinen.)

1784922.jpg

Lanka ei kauaa ehtinyt vyyhdillä ikääntymään, vaan pääsi jo n. 1/2 tuntia kotiutumisen jälkeen puikoille. Lace Ribbon Scarf lienee jo kaikille neulojille tuttu.

1784926.jpg

Lanka tarvitsi mielestäni simppelin mallikerran päästäkseen eduksi ja tällä mallilla sain värit raidoittumaan ja läiköittymään hauskasti. Tai siis olisin saanut jos käsiala olisi pysynyt ihan koko ajan samana. Lopussa ehti parin autokyydin aikana ote jo vähän herpaantumaan.

1784924.jpg

Päättelysilmukat tein muuten juuri noissa kuvausmaisemissa kisua ulkoiluttaessani. Kisun talutusflexi toisessa housuntaskussa, lankakerän loppu toisessa ja huivi mytyssä kainalossa. Onneksi kaveri on aika verkkainen liikkeissään. Lankaa jäi jäljelle n. 30 sentin pätkä...